Curecan utilitza les teràpies i activitats assistides amb animals per oferir als professionals dels serveis educatius, socials i sanitaris una eina per facilitar les seves actuacions.

Els animals actuen com a coterapeutes, motiven el moviment en les persones, inspiren confiança, desperten sentiments. Aquesta afinitat natural entre l'animal i l’home fa que aconseguim reaccions difícils d’obtenir sense la presència de l’animal.


Curecan treballa amb personal qualificat i animals adequadament seleccionats i entrenats per garantir l’efectivitat, professionalitat i seguretat de les interaccions amb els animals.

Els nostres valors

  • Tots els animals de Curecan són adoptats, de bon caràcter, afables amb les persones i de reaccions previsibles. Cal remarcar també que tots els animals passen un control sanitari estricte.

  • Els animals són en tot moment responsabilitat de Curecan, arriben per fer la sessió i després marxen a la seva llar. Els centres es veuen lliures de les obligacions legals, estructurals i organitzatives que representa tenir un animal vivint a les seves instal·lacions.

  • Curecan treballa amb personal degudament qualificat. La formació i l'experiència asseguren que les sessions són dutes a terme amb seguretat i traient el màxim rendiment.


Contacteu amb nosaltres:

Telèfon 677 29 66 05 

info@curecan.netSeguiu-nos també a:


 

Totes les imatges d'aquesta pàgina web són propietat de Curecan. Queda prohibida la seva reproducció sense autorització.

Curecan és una marca registrada.