La nostra companya Lila sent passió per les persones i pels altres animals.
Aprèn molt ràpid i pràcticament no necessita entrenament perquè té un instint natural com a gossa de teràpia. És tota alegria!

Va ser adoptada a la protectora ARBRA i va arribar a l'equip de Curecan al 2018.El nostre company Valdés és molt divertit. Tan aviat juga a pilota com un cadell, com busca la millor posició per dormir a la falda de la gent, tot i el seu considerable tamany...

Va ser adoptat al CAAD Maresme, situat a Argentona.La Sookie és una companya ideal per trobar la calma. Ha trobat el seu lloc entre persones amb necessitats especials, busca les carícies de forma tranquil·la.

Després d'una llarga història de voltar per diferents llocs, va ser recollida per la protectora ARBRA, de Santa Eulàlia de Ronçana. Forma part de l'equip de Curecan des dels principis, allà pel 2011.L'Izta és companya nostra des del gener de 2019. D'ella ens encanta com mostra el seu somriure a cada sessió i contagia la seva alegria a les persones.

Va ser adoptada fruït d'una camada indesitjada d'un particular. Recordeu que l'esterilització és una bona opció per evitar l'abandonament de cadells!En Tao, tot i la seva sordesa, és un gos segur, afable i molt viu durant les sessions de teràpia.

Ell ens ensenya que els animals poden adaptar-se perfectament a deficiències sensorials com la sordesa d'una forma natural. I qui millor que ell per moure's entre persones amb diversitat funcional?

En Tao va ser adoptat a través de la Protectora UPRODEA Dos Hermanas de Sevilla.La Musa és una companya alegre i activa, adoptada als dos mesos d'edat i molt ben socialitzada.  Des del primer moment va mostrar que tenia una gran capacitat com a gossa de teràpia.


La Musa va ser adoptada a un particular, fruit d’una camada imprevista.  


La Lola és una gata molt sociable, el que la fa molt especial com a animal de teràpia. La seva especialitat és estar llargues estones a la falda dels usuaris, ronronejant mentre rep suaus carícies.

Podeu veure a la Lola en les seves primeres sessions, quan encara era molt joveneta, clicant aquí.


La Lola va ser adoptada al CAAD Maresme quan tenia tres mesos i amb tan curta vida ja havia passat per un parell de llars.El Milú és un company molt enèrgic a qui li encanta aprendre. La seva especialitat són les activitats dinàmiques i aconsegueix activar a tothom a través del seu moviment. I també sap trobar els moments de calma quan rep carícies...

Milú va ser adoptat a la protectora ARBRA.El Hachi ha nascut per ser gos de teràpia. Busca el contacte amb les persones més sensibles i els estimula a fer-li carícies. És un instint natural en ell que el fa ser un company genial durant les sessions.

Hachi va ser adoptat a la protectora ARBRA.La Tina ha arribat a l'equip de Curecan a 2020. És una gosseta sensible i a vegades una mica tímida, que busca les carícies amb molta dolçor i aprèn ràpid on pot trobar la confiança.

Va ser adoptada a la Protectora de Caldes, on portava dos anys esperant una família. Tina, benvinguda a la família Curecan!

La Mar amb en Puff i en Rufi.

La Mar Alcalá és Veterinària des de l’any 1998 i va realitzar la seva tesi doctoral sobre la malaltia d’Alzheimer, finalitzant l’any 2003. També és Tècnic en Teràpia Assistida amb Animals (UAB). Gran part de la seva carrera professional ha treballat en centres d’acolliment d’animals abandonats. Ha sigut el contacte continuat amb aquests animals, i la seva vocació per fomentar la tasca social dels gossos, el que la van portar a iniciar Curecan.

Gabriel i Puff

En Gabriel Liesa és diplomat en fisioteràpia des del 1996. La majoria de la seva trajectòria professional l'ha dedicat al món de la gent gran. Arrel d'una experiència fortuïta de TAA amb gats de carrer, es va adonar de l'important motor de motivació que són els animals per les persones. Dins de l'equip de Curecan realitza assessorament i supervisió dels diferents programes que duem a terme.

Belén i Valdés

La Belén Barrantes és veterinària des de l’any 2001. Ha desenvolupat la majoria de la seva carrera professional com a veterinària de centres d’acolliment d’animals.  La necessitat de treballar en un àmbit que l’ompli com a professional i com a persona la porta a realitzar un curs de TAA (Cuerpo Canino Terapéutico Lincoln, Peggy Gilbert). Dins de l’equip de Curecan aconsegueix reunir els seus 3 objectius personals: realitzar una tasca social amb les persones, demostrar la utilitat com a co-terapeutes dels animals que han passat part de la seva vida a un refugi i crear un entorn dins de la seva família en el que l’ajuda, el respecte i la cooperació entre persones i animals estigui present.

Curecan compta amb l'assessorament de diversos professionals de l'àmbit sanitari i educatiu per dissenyar les sessions i les avaluacions dels resultats.


El nostre record pels companys que ja no estan...

Al maig de 2020 ens ha deixat Puff. Gràcies a ell va començar Curecan ja al 2011. El seu gran somriure, la seva generositat, la seva eterna alegria representen per nosaltres l'essència de la teràpia assistida amb animals.
Puff, amic, company, has ajudat a tantes persones a somriure que és infinit el nostre agraïment. La teva essència sempre estarà en tot allò que fem.

A 2020 la nostra companya Zelaia i el seu equip Síndria i Alai ens han deixat. La Zelaia ha decidit seguir un altre camí professional que estem segurs que estarà ple d'èxit i on seguirà ajudant a moltes persones. Sou un gran equip i us desitjem tota la sort del món!!!

Alai

La Izas també és un dels membres del nostre equip que s'ha guanyat viure la seva jubilació en companyia de la seva família, la Zelaia, l'Alai i la Síndria. Moltes gràcies Izas por tot aquest temps que ens has ajudat tan generosament!

El nostre estimat Rufi ens va deixar a l'abril de 2019. Ell va ser un dels membres de l'equip fundador de Curecan i sense dubte ha deixat una preciosa emprenta en tots nosaltres i en la nostra forma de treballar.

El nostre company Cheste ens va deixar al 2018. Només podem agraïr al sempre actiu i divertit Cheste haver compartit amb nosaltres tota la seva alegria i entusiasme.

El nostre petit Momo ens va deixar a l'octubre de 2018. Era un animal sensible i curiós que sempre feia les delícies de les persones, adults i nens, que l'alimentaven i que tenien cura d'ell amb afecte.
GRÀCIES MOMO per compartir tant amb nosaltres!

En Bepo ens va deixar a l'agost de 2015. Era un animal molt sociable i divertit. Ell va iniciar el nostre projecte amb conillets d'Índies.

PETIT BEPO, SEMPRE ET RECORDAREM!

En Bruno ens ha deixat al febrer de 2018. Ell era un conillet d'Índies molt ben socialitzat, i des de la primera sessió va mostrar ser curiós i afable, estimulant als usuaris a acariciar-lo i alimentar-lo. El trobem molt a falta. GRÀCIES BRUNO PER AJUDAR A TANTES PERSONES A SOMRIURE!

A vegades els nostres camins es separen d'éssers extraordinaris. Al 2016, la Boyd i la Tres segueixen un camí diferent al nostre. Guapes, us volem agrair la gran feina que heu fet amb Curecan i l'ajuda que heu prestat a tanta gent!

El Misto va treballar durant un temps amb l'equip de Curecan, però a partir d'un cert moment vàrem veure que ja no gaudia de les sessions com abans. És per això que vàrem decidir que Misto deixés de ser gos de teràpia i ara gaudeix plenament de la seva vida com a gos de companyia amb la seva gran família.


Seguiu-nos també a:


 

Totes les imatges d'aquesta pàgina web són propietat de Curecan. Queda prohibida la seva reproducció sense autorització.

Curecan és una marca registrada.