Curecan té el plaer de comptar amb diversos col·laboradors. Citem aquí alguns:


Famílies Curecan:

Tenim la sort de comptar amb famílies que, molt generosament, ens permeten entrenar i preparar als seus animals de companyia per formar part de l'equip de Curecan. Gràcies a elles comptem amb meravellosos animals que dia a dia arrenquen somriures: la Sookie, el Tao, la Musa, el Hachi, el Milú, l'Izta, etc.

GRÀCIES FAMÍLIES!!!

Adopcions responsables ARBRA

Volem agraïr a la protectora d'animals ARBRA la gran tasca que realitza des de fa ja anys a la zona del Vallès Oriental.

La Clara, propietària de Market Pinsos, forma part de la gran família Curecan. Amb ella viu la nostra estimada Sookie.

Market Pinsos és una botiga d'alimentació i complements per animals de companyia que es caracteritza per la seva solidaritat, ajudant a la difusió de la tasca de diverses protectores d'animals.

Està situada a Santa Eulàlia de Ronçana. Podeu obtenir més informació clicant aquí.

Residència L'Ametlla del Vallès

La Residència de L'Ametlla del Vallès col·labora estretament amb Curecan per dur a terme un projecte d'investigació en Teràpia Assistida amb gossos amb les seves unitats d'atenció a malalts de neurològics i de Psicogeriatria.

Els gossos de Curecan fan les seves primeres sessions de teràpia en aquest centre que compta amb un gran equip humà i on sempre som rebuts amb grans mostres d'alegria pels seus residents.