Curecan té el plaer de col·laborar amb diverses entitats:


Refugi ARBRA

La protectora d'animals ARBRA col·labora amb Curecan en diversos projectes de conscienciació. Diferents gossos que viuen al refugi són presentats als centres on treballa Curecan, principalment amb nens, per tal de fomentar l'adopció i treballar en el seu entrenament bàsic.

D'altra banda, Curecan també ajuda a ARBRA en la tasca de supervisió veterinària dels animals, passejos i acollides. ARBRA està situada a L'Ametlla del Vallès.

La Clara, propietària de Market Pinsos, forma part de la gran família Curecan. Amb ella viu la nostra estimada Sookie.

Market Pinsos és una botiga d'alimentació i complements per animals de companyia que es caracteritza per la seva solidaritat, ajudant a la difusió de la tasca de diverses protectores d'animals.

Està situada a Santa Eulàlia de Ronçana. Podeu obtenir més informació clicant aquí.


La Laura també forma part de les famílies col·laboradores de Curecan, amb ella viuen els nostres companys canins Tao i Cheste.

La Laura, a més d'ajudar a diverses protectores, també és una gran fotògrafa i ens ha fet diversos reportatges a Curecan. Podeu contactar amb ella al correu everymoment.fotografia@gmail.com o clicant aquí.

En la fotografia podeu veure un exemple de la seva feina:

Residència L'Ametlla del Vallès


La Residència de L'Ametlla del Vallès col·labora estretament amb Curecan per dur a terme un projecte d'investigació en Teràpia Assistida amb gossos amb les seves unitats d'atenció a malalts de neurològics i de Psicogeriatria.

Els gossos de Curecan fan les seves primeres sessions de teràpia en aquest centre que compta amb un gran equip humà i on sempre som rebuts amb grans mostres d'alegria pels seus residents.

GalgolekuPart de l'equip de Curecan està implicada amb la causa dels galgos, participant a l'associació Galgoleku. Aquesta associació, formada a Bilbao per persones compromeses amb el tema, ha crescut molt en els 6 anys que porta de funcionament, ha donat en adopció més de 650 galgos i també són presents a Catalunya, formant equip amb la resta de companys en altres províncies.
Curecan col·labora en diverses tasques de l'associació, i per suposat fent difusió de la gran tasca que poden dur a terme en la nostra societat aquests gossos tan especials.

El rincón de Cartucho


L'autora d'aquesta solidària iniciativa ha cedit alguns exemplars del seu llibre a Curecan per tal de portar-los als centres on treballem.

Els beneficis de la venda d'aquest llibre estan destinats en la seva totalitat a refugis, fundacions i protectores d’animals.


Adriana Olsina Fotografia


L'Adriana ens ha cedit algunes de les seves precioses fotografies realitzades durant les sessions de Teràpia Assistida amb els gossos de Curecan al Centre de Dia El Mil·lenari (SuaraCoop). Algunes d'aquestes fotografies il·lustren ara la nostra web.