Qui som?
La nostra tasca
Equip
Centres on treballem
Tallers Educatius Curecan
Notícies
Sabies que...
Col·laboracions
Contacteu amb nosaltres
 


Curecan utilitza les teràpies i activitats assistides amb animals per oferir als professionals dels serveis educatius, socials i sanitaris una eina per facilitar les seves actuacions. Els animals actuen com a coterapeutes, motiven el moviment en les persones, inspiren confiança, desperten sentiments. Aquesta afinitat natural entre l'animal i l’home fa que aconseguim reaccions difícils d’obtenir sense la presència de l’animal.

Curecan treballa amb personal qualificat i animals adequadament seleccionats i entrenats per garantir l’efectivitat, professionalitat i seguretat de les interaccions amb els animals. Els animals són en tot moment responsabilitat de Curecan, arriben per fer la sessió i després marxen a la seva llar. Els centres es veuen lliures de les obligacions legals, estructurals i organitzatives que representa tenir un animal vivint a les seves instal·lacions.

Els nostres valors

 • Els gossos de Curecan són seleccionats de centres d’acollida d'animals abandonats. Només treballem amb animals de bon caràcter, afables amb les persones i de reaccions previsibles. Cal remarcar també que tots els animals passen un control sanitari estricte. L’objectiu principal és estimular el treball de les persones amb necessitats especials, sempre amb la màxima seguretat.
 • Els animals són en tot moment responsabilitat de Curecan, arriben per fer la sessió i després marxen, amb la conseqüent descàrrega dels centres residencials.
 • Curecan treballa amb personal degudament qualificat. Comptem amb l’assessorament de professionals dels diferents àmbits que garanteixen l’adequació de les activitats per cada tipus de persona. La formació assegura que les sessions són dutes a terme amb seguretat i traient el màxim rendiment.


 • Curecan també ofereix assessorament als centres que vulguin adoptar gossos. Aquest assessorament també es complementa amb una sèrie de serveis com atenció veterinària, formació a tècnics en el tracte i entrenament del gos, aspectes legals de la tinença d’animals, etc.
 • També oferim altres serveis:
     + Sessions de teràpia i activitats individuals (sempre sota supervisió del corresponent professional sanitari o de l’educació)
     + Servei de comportament cani/felí a particulars
     + Activitats lúdiques amb gossos
     + Formació a centres universitaris i altres.

Treballant amb la Sookie.

Podeu contactar amb nosaltres al número de tèlefon 677 29 66 05  o bé a l'adreça: info@curecan.net


Seguiu-nos també a:


Twitter Facebook
 

Totes les imatges d'aquesta pàgina web són propietat de Curecan. Queda prohibida la seva reproducció sense autorització.

Curecan és una marca registrada.

 
Top